Waardecreatie met TeamPowr...

PASCAL MESTDACH

Begin 2019 startte ik TeamPowr vanuit de passie om teams te versterken in hun manier waarop ze dagdagelijks samenwerken zodat ze zo vaak mogelijk waarde kunnen opleveren. Ook help ik organisaties om hiervoor de juiste omgeving te creëren en de manier waarop gewerkt wordt te vereenvoudigen.

Nood aan meer zelfsturing en efficiënte samenwerking in jouw team(s)? Jouw medewerkers engageren om een gezamenlijke doelstelling te realiseren? Op zoek naar een ervaren workshop facilitator?

KENNIS EN ERVARING

Met mijn uitgebreide kennis en meer dan 15 jaar ervaring ben je aan het juiste adres. Tijdens coaching sessies en workshops zet ik hiervoor tal van technieken in waaronder Innovation Games, Liberating Structures, Sociocracy3.0 en diverse lean-agile raamwerken en tools zoals Scrum, Storymapping, Value Stream Mapping, Business Model Canvas, enz.
Door mijn ervaring met het bouwen van software producten en het begeleiden van teams hierin, maak ik tevens de vertaalslag tussen business en ict.

Visueel faciliteren, dat is mijn ding. Dat merk je meteen in mijn workshops: templates, agenda’s, posters,… alles wordt professioneel op maat getekend. Het grootste compliment hiervoor is wanneer de deelnemers foto’s nemen van de flipcharts in de workshops.

NETWERK

Ik heb een heel uitgebreid netwerk opgebouwd. Daardoor kan ik beroep doen op een groot aantal professionals waarmee we, afhankelijk van de noden en doelstellingen, kunnen samenwerken. Best handig toch, zo iemand die expertise kan inroepen?